Onderhoud/Advies

Donders Meubel werkt al jaren samen met Oranje B.V. uit Oldenzaal.

Oranje BV is fabrikant en tevens groothandel. Sinds 1 juli 2008 hebben zij zich gevestigd in Oldenzaal (Twente).
Voorheen zat het bedrijf altijd in Hengelo (O). Oranje BV is opgericht in 1938 en uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste leveranciers in Nederland, België en Duitsland op het gebied van:
Meubelverzorgingsmiddelen
Reinigingsmiddelen
Reparatiemiddelen
Beschermingsmiddelen
Dit voor o.a. houten, lederen, en textiele meubelen.
De producten worden in eigen laboratorium ontwikkeld. In de eigen fabriek worden de producten geproduceerd en uiteindelijk geleverd aan voornamelijk meubelspeciaalzaken, stoffeerderijen, verschillende groothandels en meubelfabrikanten in Nederland, België en Duitsland. Een groot deel van de onderhoudsmiddelen hebben wij op voorraad, maar u kunt het ook rechtstreeks bestellen via de oranje webshop. De bestelde spullen zullen dan zsm naar u toe worden gezonden.

234x60-v3

Tevens is de firma Oranje de bedenker van het All In House concept. 5 jaar lang zorgeloos genieten van uw aankoop tegen een geringe meerprijs. Op het moment van schrijven rijden er zo’n 45 serviceauto’s rond om de problemen die zijn ontstaan aan uw zitmeubel op te lossen. Zo hoeft u dus nooit lang te wachten op de reparatie van uw meubels.

 

 

 

 

 

Wat houd de 5 jaar All in House service in.

5 JAAR SERVICE EN GARANTIE OP JE NIEUWE MEUBELEN!

Bij aanschaf van een nieuw zitmeubel kunt u bij Donders Meubel voor een geringe meerprijs een aanvullende full service afsluiten! Hiermee hoef je je de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie.

WAT KUN JE VAN DEZE UNIEKE SERVICE VERWACHTEN?

• 5 jaar full service en garantie op je nieuwe zitmeubel.
• 5 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten!
• 5 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel.
• 5 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals: losse veren, overmatig inzakken van kussen, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of
plooien van bekledingsstof, etc…

EXTRA’S BIJ TEXTIELE ZITMEUBELEN

• Je meubelstof (textiel) wordt optimaal beschermd met een professioneel impregneermiddel (dit om vlekken makkelijker te verwijderen en de stof langer vlekvrij, dus mooier te houden).
• 5 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd!

EXTRA’S BIJ LEDEREN ZITMEUBELEN

• Voor 5 jaar ontvangt je voldoende beschermings/verzorgingsmiddelen voor je leder.
• Optimale verzorging/bescherming van het leder. Dit om vlekken nog makkelijker te verwijderen en het leder langer mooi en schoon te houden.
• 5 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren, af- en uitscheiding van mens en zoogdier zoals; hoofdvet, handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen, etc. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd!
• Professionele hulp bij calamiteiten, zoals het kaal worden van stiknaden of het afpellen van de finishlaag van het leder.

Vraag 1 van onze verkopers naar de mogelijkheden of kijk eens op https://www.allinhouse.nl/

glas_cola

Gespecialiseerd in bankstellen voornamelijk uit eigen stoffeerderij
ADRES
Koopvaardijstraat 40
5017BG Tilburg
Tel: 013 543 4066

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten.

Dinsdag t/m Vrijdag  van 10.00 tot 18.00

Tijdelijk geen koopavond.

Zaterdag van 10.00 tot 17.00

 

Voor koopzondagen en feestdagen klik hier.
CBW