Onderhoud/Advies

Donders Meubel werkt al jaren samen met Oranje B.V. uit Oldenzaal.

Oranje BV is fabrikant en tevens groothandel. Sinds 1 juli 2008 hebben zij zich gevestigd in Oldenzaal (Twente).
Voorheen zat het bedrijf altijd in Hengelo (O). Oranje BV is opgericht in 1938 en uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste leveranciers in Nederland, Belgie en Duitsland op het gebied van:
Meubelverzorgingsmiddelen
Reinigingsmiddelen
Reparatiemiddelen
Beschermingsmiddelen
Dit voor o.a. houten, lederen, en textiele meubelen.
De producten worden in eigen laboratorium ontwikkeld. In de eigen fabriek worden de producten geproduceerd en uiteindelijk geleverd aan voornamelijk meubelspeciaalzaken, stoffeerderijen, verschillende groothandels en meubelfabrikanten in Nederland, België en Duitsland. Een groot deel van de onderhoudsmiddelen hebben wij op voorraad, maar u kunt het ook rechtstreeks bestellen via de oranje webshop. De bestelde spullen zullen dan zsm naar u toe worden gezonden.

234x60-v3

protexx

Neem de juiste beslissing tegen vlekken.
Uw nieuwe textiele meubelen kunt u bij aanschaf voor een geringe meerprijs door Donders Meubel laten behandelen met het vlekwerende middel Protexx Textile Protector. .  Kiest u bij aanschaf van uw nieuwe meubel(en) voor Protexx, dan heeft u recht op een 5 jaar durende (vlekken)service. Ter bevestiging ontvangt u bij aanschaf/levering een officieel Protexx servicebewijs (zwart op wit).
Let op! Op meubelen die niet nieuw zijn kan deze extra service niet worden aangeschaft. Als alternatief kunt u dan zelf het meubel reinigen met bijvoorbeeld Cleantex of Microvezel Cleaner en nabehandelen met een spuitbus Textile & Leather Protector. Uiteraard gelden er bij het gebruik van een spuitbus geen garantiemogelijkheden.
Wat doet Protexx voor meubelstoffen (de voordelen)!
Goed te reinigen!
Vlekken trekken in de regel snel in elke vezel van de stof en zijn daarna in vele gevallen moeilijk te verwijderen! Protexx hecht zich om elke afzonderlijke vezel, waardoor deze beschermd wordt. Dit betekent niet dat er geen vlekken meer kunnen ontstaan in de stof, maar wel is het zo dat vlekken niet in de vezel kunnen binnendringen. Het weefsel houdt het vuil niet vast, zodat dit gemakkelijk kan worden weggezogen of schoongemaakt. Dit zonder kringen achter te laten.
 Ziet er langer als nieuw uit!
Gemorste vloeibare substanties op basis van olie, water en vet worden afgestoten, de druppels kunnen gemakkelijker worden opgedept. Het meeste vuil en stof kan worden weggezogen. Derhalve ziet behandeld weefsel er nieuwer en frisser uit en blijft langer schoon dan weefsel dat niet behandeld is.
Maakt textiel bestand tegen olie-, water- en vetvlekken!
Gemorste vettige en waterachtige vloeistoffen, inclusief allerlei soorten dranken, worden in het algemeen afgestoten en kunnen opgedept worden met een absorberende doek, tissue of spons.
Vuilbestendig
Het meeste vuil en stof dat in contact komt met weefsel dat behandeld is met Protexx blijft aan de oppervlakte, waar het kan worden weggezogen.
Blijvende bescherming
De bescherming met Protexx is bijzonder slijtvast en is bestand tegen normaal huishoudelijk gebruik.
De juiste service
De Protexx service dekt nagenoeg alle dagelijks voorkomende vlekken, ontstaan door het morsen van bijvoorbeeld spaghettisaus, cola, bier, koffie, rode wijn, etc.. Ook vlekken als uitscheidingen en afscheidingen van mens en zoogdier vallen onder de service van Protexx.
Zaken die niet onder deze service vallen zijn substanties waartegen geen textielbescherming mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn bijtende vloeistoffen, verf- en kleurstoffen (bijvoorbeeld het afgeven van spijkerbroeken), nagellak remover, etc.. .Stel dat u een vlek heeft in uw meubel dan volgt u in eerste instantie de onderhoudsvoorschriften beschreven op het Protexx servicecertificaat.

Ook kunt u bellen met het servicenummer 055-3575411 (staat ook genoemd op uw servicecertificaat). Hier krijgt u vakkundig advies over de wijze waarop u de vlek kunt trachten te verwijderen. In het geval het u zelf niet lukt de vlek (vallend binnen de servicevoorwaarden) te verwijderen, dan komt er een professionele reiniger bij u thuis. Deze zal de vlek geheel kosteloos voor u verwijderen.

Vraag 1 van onze verkopers naar de mogelijkheden. In dit filmpje krijgt u uitleg hoe het impregneren in zijn werk gaat.

glas_cola

 

 

Gespecialiseerd in bankstellen voornamelijk uit eigen stoffeerderij
ADRES
Koopvaardijstraat 40
5017BG Tilburg
Tel: 013 543 4066

OPENINGSTIJDEN

Maandag gesloten
Dinsdag, Woensdag & Vrijdag van 10.00 t/m 18.00 uur
Donderdag van 10.00 t/m 21.00 uur   Zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur

Voor koopzondagen en feestdagen klik hier.
CBW